mo moves you
 
Buitengewoon  bewegen

Welkom in ons gastenboek

Laat ons en anderen weten wat jouw ervaringen zijn. Mo Moves You is je dankbaar! 

Gastenboek

Lisa R
24-01-24 13:40:49

In maart 2023 ben ik begonnen met 8 weken personal training met Monique. Ik wilde me sterker en energieker voelen. Monique luisterde naar mij en ik voelde me op mijn gemak. Ze was (en is) sympathiek en begreep heel goed wat ik nodig had. Elke week trainen was leuk en ze motiveerde me heel goed. Ik train nu twee keer per week met Mo Moves You! Ik heb er zo veel plezier van! De dames zijn gezellig en elke keer bedenkt Monique andere oefeningen. Bouw samen met Monique aan een gezonder en fitter leven!
Esther v A
07-01-24 18:38:44
Fijn dat ik dit blok weer mee doe met Mo Moves You en vooral met jou.
Jij haalt het in mij naar boven dat ik dit wil én vol hou ( dus niet alleen de goede voornemens). En dat is heel waardevol. En wat zijn het leuke groepen dames geworden. Zo leuk met elkaar. We doen allemaal mee.
Ida B.
16-10-23 10:26:22
Erg enthousiast over MO moves you. Welk niveau je ook hebt, je kan altijd meedoen. Mocht je last hebben van bijv. je knie en een bepaalde oefening niet (prettig) kunnen uitvoeren, dan heeft MO altijd een goed alternatief wat wel lukt. Buiten trainen geeft energie en het gekke is...het regent eigenlijk nooit op de lestijden:)

Daarnaast is het gewoon ook heel gezellig.
Nandie M.
14-10-23 08:21:50
Ik train al een aantal jaar met Mo, twee keer in de week, buiten op verschillende plekken in Houten. Dat vind ik één van de voordelen van Mo Moves You, het buiten trainen! In de zon of regen en soms zelfs sneeuw maar dat is ook goed voor mijn weerstand en dat verschil merk ik echt! Daarnaast zorgt Mo(nique) ervoor dat als je door blessures of ongemak bepaalde oefening niet kan uitvoeren, ze een alternatief heeft waardoor je toch verder kan trainen. Zo zorgde ze dat ik na een operatie aan mijn achillespezen weer meer mobiel werd. Door steeds te kijken wat ik wel kon tijdens de training en de grens steeds een beetje te verleggen. Verder is het ook heel leuk om met Mo en de andere deelnemers te trainen. De onderlinge sfeer is top!
D J
07-07-23 21:02:05
Buitengewoon leuk!
Opmerking:
Dank D J! ;-)